StoryTelling

Magi, eventyr, troldmænd og drager – i børneuniverset er intet umuligt. Oplev en eventyrlig dag med Eva Forchhammers magiske stemme i eventyrets verden.

Story Telling – en oplevelse ud over det sædvanlige…
Magi, eventyr, troldmænd og drager – i børneuniverset er intet umuligt. Børn elsker eventyr, fordi det stimulerer fantasien, som de elsker at lege med. Eventyr fortæller ikke børnene, at drager findes, det ved børn godt! Eventyr fortæller hvordan man vinder over dragen!

Børn indbydes til en oplevelse af nærvær og fantastiske fortællinger med Eva Forchammer som den eventyrlige og spræl-levende guide, der med kostumer og historie efter tema fører børnene igennem et helt særligt eventyrligt univers, hvor børnene selv er med til at skabe historien. Skal den handle om nisser? Eller måske…

Kort om arrangementet
Modtagelse af børnene er med struktureret og hyggelig med opvarmning og sang inden Eva entrerer 'scenen' under sang og synger med. Og så er scenen hendes og børnenes – og det univers de skaber sammen.

Praktisk
I forbindelse med større optrædener, er det nødvendigt med medhjælpere (2-3 nissepiger) til modtagelse og information, samt afvikling af foto og signerede på postkort. Ved op til 20 børn er Eva med sin musikalske baggrund selv i stand til at få sin stemme ud. Over ca. 20 børn er det en god idé med et lydanlæg. Dette kan medbringes efter aftale.

Ønskes der noget delt ud efter arrangementet, så er nisspigerne klar med kurvene og en hilsen fra arrangøren.

Download løsblad med info og kontaktoplysninger.
Lydprøver

StoryTelling:
Syng med:
Om Eva Forchhammer
Eva har sin ekspertise fra sit mangeårige virke med børneteater, historiefortællinger, musik, sang og fra sin pædagogiske uddannelse som speciallærer for børn med særlige behov.

De internationale rammer har altid været der. Både Eva og hendes mand Eugene havde et helt specielt øre for musikken, specielt den Irske og Amerikanske folkemusik. Sammen fik de variationen og åbenheden over musikkens mange stilarter, og i dag følger og støtter Eva sin søn, Lukas Graham Forchhammer, over hele verden.

Hermed er det en fornøjelse, at få Eva og Evas eventyrlige fortællinger ud i marken og ind i børnenes fantasiunivers – og selvfølgelig med hjem i stuerne efter arrangementet. Evas historier huskes og lever videre i børnenes fantastiske fantasi.

Efter en pause fra teaterlivet er Eva tilbage og klar til at dele sine eventyr-fortællinger med børn i alle aldre.
Lydprøver

StoryTelling:
Syng med:
Close